Home » Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Op Glazenmakergids.be vind je een overzicht van alle glazenmakers in Vlaanderen, opgedeeld per provincie en per plaats. Zo vind je gemakkelijk en snel een glazenmaker bij jou in de regio. Je hebt de mogelijkheid om recensies van eerdere klanten te lezen en er zelf eentje achter te laten bij het bedrijf die je hebt ingeschakeld.

Glazenmakergids.be is een vergelijkingsplatform die glazenmakers en klanten aan elkaar koppelt door middel van de gratis offerteservice. Daarnaast delen wij relevante informatie over de werkzaamheden en kosten van glazenmakers en alles wat met het vak te maken heeft.

Glazenmakergids.be maakt deel uit van een groot netwerk aan websites waarbij we jou helpen de beste vakman voor de klus te vinden!

1100+ glazenmakers


Meer dan 1100 bedrijven op Glazenmakergids.be

50+ recensies


Meer dan 50 recensies door bezoekers over lokale glazenmakers

12.371 offertes


Ruim 12.371 mensen gingen je voor en ontvingen gratis offertesHoe werkt de offerteservice?

Door middel van onze offerteservice kom je eenvoudig in contact met glazenmakers bij jou in de regio. Maar hoe gaat de aanvraag precies in zijn werk?


  • Stap 1: Ga naar het offerteformulier en vul in waar je naar op zoek bent. Wees in je aanvraag zo specifiek en volledig mogelijk, dat maakt het voor ons serviceteam makkelijker om de juiste glazenmakers te selecteren.
  • Stap 2: Na je aanvraag ontvang je maximaal 5 gratis offertes van glazenmakers bij jou in de buurt. Ons serviceteam verwerkt de aanvraag zo snel mogelijk. De aanvraag is volledig gratis en vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!
  • Stap 3: Je hebt alle tijd om de offertes te vergelijken op basis van prijs, voorwaarden en mogelijkheden. Kies de beste glazenmaker. Wist je dat je door offertes te vergelijken tot wel 40% op de kosten kunt besparen?
  • Stap 4: Wanneer je een glazenmaker hebt uitgekozen, plannen jullie een afspraak in voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Gratis glazenmaker offertes vergelijken!


Over ons

Glazenmakergids.be is opgericht in 2020 met als doel het in contact brengen van bedrijven en klanten. Om dit te bereiken hebben we deze handige gids met overzicht van alle glazenmakers in Vlaanderen gemaakt. Zo vind je eenvoudig lokale glazenmakers en krijg je inzicht in de kwaliteit van het bedrijf, dankzij de reviews van eerdere klanten.

Via de offerteservice koppelen wij jou aan de juiste glazenmaker. We nemen van bedrijven dus ook de klantenwerving uit handen. Ben je een glazenmaker en ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Je kunt hier je bedrijf aanmelden.

Naast een bedrijvengids en vergelijkingsplatform voorzien wij onze bezoekers van waardevolle informatie over glaswerken. Het team achter Glazenmakergids.be heeft ruim 10 jaar ervaring in de branche en weten daardoor als geen ander welke informatie waardevol is voor de bezoeker.


Onze missie

Kennis en informatie delen


De websitebezoeker voorzien van waardevolle en up-to-date informatie over glaswerken en de bijhorende kosten

Transparante dienstverlening


Het koppelen van klanten aan glazenmakers in de regio, om zo de zoektocht naar een specialist eenvoudiger te maken.

Vindbaarheid vergroten


Door de handige bedrijvengids vergroten wij de online vindbaarheid van lokale bedrijven

Ons team

Het team van Glazenmakergids.be bestaat uit de redactie en ons serviceteam. De redactie bestaat uit vier ervaren tekstschrijvers met ieder meer dan 5 jaar ervaring. De redactie is constant bezig met het up-to-date houden van de informatie op de website. De informatie wordt verzameld uit eigen onderzoek, online onderzoek en de jarenlange samenwerking met glazenmakers.

Ons serviceteam staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, van zowel particulieren als bedrijven. Ook zijn zij er om je te helpen met de offerteaanvraag.

Tot slot verzameld het serviceteam alle bedrijven in deze gids: ze worden handmatig geselecteerd en toegevoegd. Ben je een glazenmaker en wil je een gratis vermelding op onze website? Neem dan contact met ons op via het bedrijfsvermelding formulier. Niet iedere glazenmaker is aangesloten bij ons platform.


Vragen? Neem contact met ons op!

  • Ben je op zoek naar een glazenmaker? Vul dan het offerteformulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes.
  • Heb je nog vragen over je aanvraag of over ons als platform? Neem dan eens een kijkje op onze veelgestelde vragen voor particulieren
  • Ben je een glazenmaker en benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Via bedrijf aanmelden kun je contact met ons opnemen.
  • Heb je nog vragen als bedrijf? Op de veelgestelde vragen pagina voor bedrijven is je vraag misschien al beantwoord.
  • Staat je vraag er niet tussen, of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op via het

Overzicht isolatiebedrijven per plaats: